18:45

Toarpsalliansen G

Referat: IFK Örby - Toarpsalliansen G

IFK Örby junior - Toarpsalliansen junior 1-0 (1-0)
Dubbla känslor efter denna matchen! På förhand kändes uppgiften jättetuff och målsättningen inför matchen innehöll ingenting om resultat. Efter matchen bad Örbys ledare om ursäkt för att dom hade vunnit :-/
Vi gör en mycket bra insats, förutom kanske dom 10 första minuterna då vi är lite försiktiga och passiva. Målet kommer också på en frispark 10-15 minuter in i matchen. En halvhård boll som tar i ribban och bakhuvudet på Nellie och i mål. Snöpligt men inte orättvist i det skedet. Allt eftersom matchen går jobbar vi oss mer och mer in i matchen, och när första halvlek är över har vi vaskat fram 3-4 klara lägen där åtminstone nåt borde blivit mål. Vi får jobba vidare med avslut på träningarna helt enkelt.
Andra halvlek fortsätter som den första slutade med mycket kamp och många avblåsningar. Tufft men aldrig fult. Andra halvlek är ganska chansfattig, men med lite bättre timing i löpningar och precision i passningar borde vi ha kunnat utnyttja något av lägena vi skapar.
När domaren blåser av matchen känner man sig därför både nöjd över insatsen och besviken över resultatet.
Vi har en del att jobba med avseende effektivitet och timing, men jag tycker ända att alla ska känna sig mycket nöjda med genomförandet av matchen!

ons 31 maj 2017, 19:00 Toarpsalliansen G - IFK Örby 3 - 3
ons 30 aug 2017, 18:30 IFK Örby - Toarpsalliansen G 6 - 0